Coaching Hilcoaching Vitahilda

Ervaar nieuwe mogelijkheden

Je zou graag als een zwaan sierlijk door het water (leven) willen glijden en vaker en meer in de flow zijn. Je hebt het gevoel tegen de stroom in te zwemmen. Je bent aan het spartelen, je zwemt hard, maar komt niet echt vooruit. Je hebt het gevoel dat je bijna verzuipt. Hoe nu verder?  Je zit vast en je voelt je daarin ook alleen.
Je voelt verdriet. boosheid en zou meer innerlijke rust en voldoening ervaren. Je maakt het anderen naar de zin en je zet jezelf niet op de eerste plaats. Je lijf geeft al signalen: je voelt je minder fit en energiek. Je zou voluit willen leven en de beste versie van je zelf willen zijn en meer
ontspanning en voldoening willen ervaren. Je zou graag een energiekere, krachtiger en vitalere versie van jezelf willen zijn met meer vertrouwen. Daar hebben ook je naasten (kinderen) profijt van als je niet meer zo aan het spartelen bent.

Coaching kan je hierbij helpen! Je ziet en ervaart weer nieuwe mogelijkheden voor jouw toekomst door nieuwe inzichten en persoonlijke groei. Laat me je begeleiden op jouw reis, als we samen een klik hebben. Ga voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wat kan Coaching met Hilda je opleveren?

Coaching met Hilda logo - welzijn

Je krijgt inzicht in jezelf. Je ontwikkelt je zelfbewustzijn. 

Coaching met Hilda logo - welzijn

Je neemt het stuur over van je leven waar jij invloed op kunt uitoefenen.

Coaching met Hilda logo - welzijn

Je ervaart meer welzijn door bewustwording en toegang tot je innerlijke kracht.

Coaching met Hilda logo - welzijn

Je zet de stappen in je leven die je wilt zetten.

Coaching met Hilda logo - welzijn

Je luistert naar je verlangens en geeft daar gehoor aan. Je blijft bij jezelf.

Coaching met Hilda Vitahilda

Wat houdt de coaching in?

De coaching start met een kennismakingsgeprek om elkaar beter te leren kennen en te onderzoeken waarin je coaching wilt. Voor flow in de coaching is het belangrijk dat we van beide kanten een klik hebben. Als dat zo is, dan vinden er een aantal coachingsgesprekken plaats. Dat is afhankelijk van jouw behoeftes. Dat kunnen drie coachingsgesprekken zijn of meer.   

Dat kan op locatie Buitenpost of op je werkplek (afhankelijk waar je woont/werkt). Anders is online coaching een mooi alternatief met Zoom. 

Klanten zeggen over coaching met Hilda:

“De coaching met Hilda heb ik als prettig ervaren. Ze gaat met je gesprek en luistert goed naar je verhaal. In het gesprek moest ik mijn hand geven en ging ze op een drukpunt drukken (noot Hilda: NLP-interventie). Dat heeft me heel goed gedaan. Ik was heel druk en onrustig in mijn hoofd. Na dit gesprek ben ik erg rustig in mijn hoofd geworden en ik ben alles heel anders gaan bekijken? Zeker een aanrader!”

Yrla Jacobi

Ik koos voor Coaching bij Hilda om mijn lichaam meer te kunnen ontspannen en beter te kunnen slapen. Ik was persoonlijk vastgelopen door relatieproblemen. Ik dacht dat het misschien te zweverig voor mij zou zijn, maar juist door de uitleg over de verschillende elementen uit de natuur, ging ik mijzelf beter begrijpen. Je moet je lichaam en geest eerst begrijpen om je problemen te kunnen aanpakken. Door de goede uitleg van Hilda heb ik andere inzichten in het leven gekregen.  

Wat voor mij ook een eyeopener was, is dat mensen allemaal zo verschillend zijn, en dat dat niet goed of fout is. Door wie je bent en wat je drijft neem je bepaalde beslissingen. Wat zijn de belangrijkste waarden en normen in jouw leven? En anderen hebben weer andere waarden op nummer één in het leven staan. Door dit te herkennen, accepteer je de worstelingen van je naasten ook makkelijker. Er ontstaat meer begrip. 

Ik heb meer rust in mijn lichaam en ik slaap daardoor echt veel beter. Mijn hulpvraag is beantwoord. Ik heb geleerd los te laten en meer voor mezelf te kiezen. Mijn leven zal nog met heel veel ups en downs gaan, maar ik heb handvatten om verder te kunnen. Als je vastloopt, dan raad ik coaching met Hilda echt aan.” 

Josefien Broersma

“Ik was iemand die gauw overal ja op zei en geen weerwoord had.  Na de coaching en de oefeningen denk ik nu anders. Ik kom meer voor mezelf op. Wat een ander zelf doet of zegt, daar trek ik me niets meer van aan. Ik heb veel meer rust in mijn hoofd. Echt een aanrader.“

Foppe Jacobi

“Ik ben coaching bij Hilda gaan doen om te kijken waar ik sta, en wat ik wil (persoonlijke groei) en wat ik in de toekomst zou willen (loopbaanontwikkeling) waar zie ik mezelf over een paar jaar staan

Ik was benieuwd of de coaching bij Hilda me verder kon helpen. Ik vond het tegelijkertijd heel spannend, omdat ik niet wist wat me te wachten stond.
De coaching heb ik als een groei ervaren. Ik ben enorm gegroeid als persoon. Ik durf voor mezelf op te komen. Ik zie het ook in
. Het nee durven zeggen
. Van iets negatiefs iets positiefs kunnen maken of proberen te maken
De ervaring met Hilda en haar werkwijze heb ik als positief ervaren, ik voelde me op me gemak en vertrouwd bij haar.

Deborah Bruys