Salsa Solo Challenge!

Zin in Salsa dansen? Heb je geen danspartner?
Doe dan mee met de GRATIS Online Salsa Solo Challenge!

Start: Maandag 10 januari 2022
Je kunt tot 16 januari meedoen met de Challenge.

Dan:

Qi-gong Hilyoga

krijg je dagelijks een mail met één korte Salsa Solo les van tien minuten.

Qi-gong Hilyoga

leer je de basispassen van de salsa en word je soepeler in je heupen.

Qi-gong Hilyoga

heb je veel dansplezier en ontspanning.

Van Salsa dansen word je happy, energieker en vitaler. Ervaar het zelf!

Ja, ik ga voor de online Salsa Solo Challenge. Ik meld me aan!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

De vrouwelijke energie stroomt maar raak door de online Salsa Solo lessen.

Het dansen brengt me in mijn lijf, sensueel, mijn lijf wil graag bewegen op de klanken zoals het lijf bewegen wil. Ik merk dat ik heel graag op gevoel wil dansen. Uit mijn hoofd. Heerlijk! Dankjewel voor deze lessen en het met mij meelopen op m’n vrouwelijke energiepad.

– Bouwine Tijmstra -

Eerst heb ik de Salso solo challenge van Hilda gevolgd en was al meteen enthousiast. Toen ik meer tijd had, ging ik de beginnerscursus Salsa Solo volgen. 

Ik plande twee uurtjes die week in mijn agenda, om echt tijd vrij te maken voor de lessen (en mezelf). En meteen was ik enthousiast! Na het volgen van de eerste les, had ik al meteen de smaak te pakken. De toegankelijke lessen van Hilda en haar enthousiaste manier van lesgeven, namen mij meteen mee naar zonnigere oorden om even alles vergeten. Ik heb genoten en het kostte me geen moeite om de les die week nog een keer te doen.

Ik dacht eerst: dat ga ik nooit doen, thuis voor een computerscherm dansen. Het is inderdaad een drempel om te nemen, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Wanneer je eenmaal dat besluit neemt, je tijd voor jezelf gunt en het inplant en natuurlijk ook doet, is het totaal geen issue meer!

Ik was zo enthousiast over de eerste lessen van de basiscursus Salsa, dat ik spontaan besloot ook voor de online basiscursus Bachata Solo te gaan. Deze dans kende ik nog niet en het leek me leuk om de Salsa af te wisselen met de Bachata. Een topkeus!” Inmiddels doet Esther ook de improverscursussen Salsa Solo en Bachata Solo.

Nu dans ik inmiddels 3 tot 4 keer per week. Afwisselend Salsa en Bachata. De leer- en werkboeken dragen een positief steentje bij, evenals de heerlijke, zonnige muziek.

Ik heb de liefde voor dansen weer helemaal teruggevonden door deze online cursussen van Hilda. Ik kan het iedereen dan ook van harte aanbevelen. Je kunt de lessen volgen in je eigen tempo en op momenten dat het je uitkomt, gewoon vanuit huis. Snap je een pasje niet, dan kun je de video steeds weer opnieuw aanzetten en herhalen, totdat je het wel onder de knie hebt. Perfect voor mij!

Het houdt me positief in beweging en zorgt voor de nodige afleiding. Gezond voor lichaam en geest. Deze dansmomenten wil ik echt niet meer missen.

– Esther -

Latindansschool Hildansa:

  • is specialist in Salsa Latin Solo dansen in groepsverband en online.
  • geeft les met een team van drie vrouwen: Hilda, Debbie en Korrie.
    We geven les in verschillende latindansen: Cubaanse Salsa, Dominicaanse Bachata, Cubaanse Salsa en Dominicaanse merengue, Kizomba (Afrikaanse tango) en reggaeton.
  • heeft als missie vrouwen zich energieker, vitaler, vrouwelijker en vrolijker te laten voelen.
  • is uniek door de combinatie van dansen met Chinese gezondheidsoefeningen/tao yoga.
  • biedt toegankelijke en laagdrempelige lessen aan die geschikt zijn voor alle leeftijden.
Hildansa docenten team

Wij delen graag onze salsapassie, -kennis en -ervaring om het plezier in salsa dansen te vermenigvuldigen. Voor meer zonneschijn in je leven.