Gratis online proefles

Salsa Solo

Gratis online proefles Salsa Solo

Zin in latindansen en je hebt geen danspartner?

Zet dan je eerste stap en vraag de GRATIS online Proefles Salsa Solo aan!

Van Salsa dansen word je happy, energieker en vitaler. Ervaar het zelf! 

De vrouwelijke energie stroomt maar raak door de online Salsa Solo lessen.

Het dansen brengt me in mijn lijf. Ik voel me sensueel. Mijn lijf wil graag bewegen op de klanken zoals het lijf bewegen wil. Ik merk dat ik heel graag op gevoel wil dansen. Uit mijn hoofd. Heerlijk! Dankjewel voor deze lessen en het met mij meelopen op m’n vrouwelijke energiepad.

– Bouwine Tijmstra -

Vitahilda - Hilda Bosma
Ja, ik ga lekker swingen en vraag de gratis Proefles Salsa Solo aan!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Contact

E-mail: info@vitahilda.nl
Mobiel: 0627263545
KvK nr.: 01150780
BTW nr.: NL1066.21.361.B01
IBAN: NL89RABO0117396583
VitaHilda, Buitenpost