Vitahilda - Hilda Bosma

Ga soepel en ontspannen door het voorjaar! Ervaar de weldaad van Qi gong met vingerdrukmassage. Heerlijk voor je body en mind! Doe vrijblijvend mee aan een proefles!

Cursusinformatie

Hilyoga verzorgt Qi gong lessen en workshops op aanvraag. Deze Chinese gezondheidsoefeningen zijn eenvoudig, gemakkelijk te leren en kunnen door iedereen worden gedaan, ongeacht leeftijd en fitnessniveau. Je leert ook vingerdrukmassage toepassen waardoor je je energieker, vitaler en kalmer voelt. 

Hilyoga

Startmomenten

Een reguliere cursus heeft meerdere startmomenten per jaar. Zo begint er op dinsdag 5  september de najaarscursus. 

Je kunt op elk moment instromen door eerst aan een proefles mee te doen. In de schoolvakanties wordt bij de reguliere cursussen geen les gegeven.

De lessen zijn op dinsdagavond in Campus Kollum.

Kosten

De volgende Qi gong reeks van lessen in Kollum start op dinsdag 5 september. De kosten van tien lessen zijn 110,-. Je kunt vrijblijvend meedoen met een proefles op 5 of 12 september of later op aanvraag. Je betaalt dan nog de lessen die je dan meedoet.  

Als je je voor het eerst inschrijft bij Hilyoga, onderdeel van Vitahilda, betaal je 7 euro aan administratiekosten.

Aanstaande cursussen

In de herfstvakantie (week 43 ) is er geen les. 
* wijzigingen voorbehouden
Vitahilda - Hilda Bosma acupressuur

Lesrooster

Cursussen NaJAAR 2023

– start in de week van 5 september-

Dag: Tijd: Locatie:
Dinsdag 19.00 uur Qi gong Kollum (zaal in de Campus)
20.00 uur Salsa Latin Solo Gevorderden Kollum (theaterzaal De Colle)
Donderdag 19.30 uur Salsa Latin Solo Improvers/Gevorderden Burgum (Sportcomplex Nije Westermar, danszaal 1e verd.)
20.30 uur Salsa Latin Solo Beginners/Improvers Burgum (Sportcomplex Nije Westermar, danszaal 1e verd.)
Vrijdag 9.30 uur Salsa Latin Solo Improvers/Gevorderden Burgum (Molkfabryk, dansstudio 1e verdieping)
10.30 uur Salsa Latin Solo Beginners Burgum (Molkfabryk, dansstudio 1e verdieping)
Locatie adressen:
– Burgum: Sportcomplex Nije Westermar (1e verd.), Burgemeester Bothenius Lohmanlaan, Burgum [GoogleMaps]
– Burgum: De Molkfabryk, studio (1e verdieping, Burgumerdaam 28, Burgum [GoogleMaps]
– Kollum: Campus Kollum, Gerrit Bleekerstraat 3, Kollum [GoogleMaps]

 

Proeflessen Qi gong

Hilyoga

Proefles Qi gong

Qi gong is mindfullness, meditatie en yoga in één. Wil je Qi gong ervaren? Geef je dan op voor een proefles. Je doet dan vrijblijvend mee aan een les. Je kunt ook meedoen als de cursus al gestart is. 

Hilyoga

Gratis online proefles

Wil je in eigen tempo en tijd vanaf je eigen computer Qi gong ervaren? Vraag dan de gratis online oefenserie Chinese orgaanklok aan. Wil je meer weten over de Vijf-elementenleer en inzicht krijgen in jezelf en je energie, vraag dan de Vijf-elemententest aan en/of het e-book Energieker met de Vijf elementen. Vraag deze GRATIS aan!

Oefenserie Chinese orgaanklok

Vijf-elemententest

E-book Energieker met de Vijf elementen (eerste hoofdstuk)Aanmelden /meer informatie via:
Hilda Bosma 06 – 27 26 35 45 of info@vitahilda.nl

Workshops Qi gong

Hilyoga verzorgt ook workshops Qi gong voor bijzondere gelegenheden. Qi gong kun ook prima buiten in de natuur doen, uit de wind en met mooi weer. In de natuur laad je je levensenergie, je Qi nog meer op.  Bel of mail voor meer informatie.

 

Privélessen en consulten

Hilyoga verzorgt ook privélessen en consulten. Een les Qi gong/vingerdrukmassage is afgestemd op jouw klachten. Vaak is een element of meer elementen uit evenwicht en breng je je energiehuishouding weer (meer) in balans.

 

Qi gong op locatie

Hilyoga verzorgt op verzoek ook cursussen op locatie, mocht er voldoende belangstelling en een geschikte ruimte zijn. Dit kan ook op een buitenlocatie.

Klanten zeggen over Hilyoga:

Review Qi gong

Fijn en rustgevend!

Ik zit veel in mijn hoofd. De aanleiding voor de cursus Qi gong en acupressuur was dat ik naar meer handvatten voor ontspannen en bewustwording zocht. Voordat ik begon was ik er sceptisch over. Dat bleek in de praktijk reuze mee te vallen.  

De uitleg van Hilda erbij is erg fijn. Zo kun je zelf focussen op datgene wat voor jou aan de orde is en daarmee aan de slag gaan. Dan kun je het elke dag toepassen. Het zijn rustige en goed te volgen bewegingen die je gemakkelijk leert.  Je onthoudt dus goed wat je kunt gebruiken in je dagelijks leven. Ik ervaar de Qi gong lessen als heel fijn en rustgevend. De lessen geven mij handvatten om mijn eigen angst of andere klachten te verlichten en daardoor meer in het nu te komen. Toen ik Corona had, heb ik ook Qi gong en vingerdrukmassage toegepast en dit gaf me verlichting in de luchtwegen!

 

- Anneke Kingma -

Prettige, toegankelijke en rustgevende oefeningen

Qi gong is een fijne, rustige manier om je te ontspannen. Het zijn prettige en toegankelijke oefeningen en houdingen. Ze hebben een rustgevend effect. Ik ben met Qi gong begonnen, omdat ik nieuwsgierig was. Vroeger heb ik ook aan yoga gedaan, maar Qi gong kende ik niet. 

- Ieke Zwart -