Privéles yoga 

Wil je graag yogalessen volgen? En vind je deelnemen aan groepslessen een te grote stap? Wil je graag individueel begeleid worden? Kies dan voor privélessen:

Qi-gong Hilyoga

Eén- op- één begeleiding is een passende manier voor yogalessen op maat; voor bijvoorbeeld rugklachten, gewrichtsklachten, spanningsklachten, stress, burn-out, ziekte of herstel.

Qi-gong Hilyoga

Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt en we gaan samen kijken naar welk soort yoga en acupressuur voor jou het beste aanvoelt, waardoor je energieker, vitaler, kalmer en krachtiger voelt. 

Qi-gong Hilyoga

In mijn yogalessen maak ik gebruik van Yin Yoga, Hatha Yoga, Do-in Yoga en Qi gong, waarvoor ik allevier een docentenopleiding heb gevolgd. Afhankelijk van je behoeftes, pas ik jouw les(sen) op maat aan. 

Qi-gong Hilyoga

De les kan zowel op locatie als via Zoom worden gegeven. 

Hilyoga
Hilyoga
Hilyoga

Klanten zeggen over Hilyoga:

Hilyoga

“De Chinese oefeningen doe ik regelmatig.
Daardoor blijf ik lekker soepel en het ontspant me heerlijk.”

Tineke Schootstra

“Een aantal jaren geleden hoorde ik voor het eerst over Qi Gong, wat toen nog erg onbekend was. Het leek me heel interessant, maar er waren geen mogelijkheden om lessen te gaan volgen, gewoon omdat ze niet gegeven werden in de buurt. Wat vond ik het fijn toen Hilda met het aanbod van de 5-daagse Qi challenge kwam. Ik was meteen enthousiast en heb vervolgens ook aan de 14-daagse Qi challenge deelgenomen. Het fijne aan de oefeningen is dat je ze zo gemakkelijk in het dagelijks leven kunt integreren. Als je een aantal keren op een dag een paar minuten oefeningen doet, heb je er al baat bij. Ik merk dat ik meer energie heb en het geeft rust. De online cursus bevat oefeningen van een paar minuten, maar ook langere oefeningen. Heb je meer tijd, dan doe je de langere oefening en bij weinig tijd een kortere. Hilda is erg enthousiast en weet dat goed over te brengen in de lessen.“

Nynke

Hilda legt heel duidelijk uit. De Qi gong oefeningen zijn fijne oefeningen die bij mij al heel snel resultaat geven. De oefeningen kan eigenlijk iedereen mee kan doen. Ik heb nu drie cursussen bij haar gevolgd en ik leer iedere keer weer wat erbij. Het levert me op dat ik me geestelijk en lichamelijk goed voel. Ook de acupressuur vind ik heel fijn om te doen. Ik vind het een voordeel dat ik de oefeningen thuis kan doen op de tijd die mij schikt. In de moeilijke coronatijd heeft Qi gong en acupressuur bij Hilda me heel erg geholpen.”

Marianne Oortgiesen

“Hilda legt heel rustig en duidelijk uit waar de les over gaat en er zit een duidelijke opbouw in de les. Ook de uitleg over verschillende acupressuurpunten en meridianen (energiebanen) gaven mij inzicht in de oefeningen. Ik vond het heel leerzaam om te weten wat waarvoor dient. De Chinese orgaanklok had ik wel eens wat over gelezen, maar zo praktisch was ik er nog niet eerder mee in aanraking geweest.

Hilda neemt de tijd en bereidt haar lessen grondig en kundig voor en ik ervaar haar als luisterend zonder oordeel. Eerder meedenkend dan adviserend en dat vind ik prettig. Het heeft mijn blikveld weer verruimd en het helpt om duidingen in mijn lichaam helder te krijgen.”

Myrrthe

“Voor mijn lichamelijke ontspanning ben ik bij Hilda begonnen met yoga en daarna ben ik doorgegaan met salsales. Voor mij is een uurtje dansen een heerlijk ontspannen uitje.  Hilda is heel duidelijk en legt dingen goed uit. Je voelt dat je soepeler van haar lessen wordt. Ik kijk er elke week naar uit. Ook doe ik inmiddels Qi gong lessen bij Hilda. Een heerlijke ervaring: na dat uurtje voel ik mij heerlijk ontspannen. Ook voor mijn hoofdpijn, migraine en gespannen kaken heeft ze acupresssuurtips gegeven. Ze luistert goed en besteed tijd aan de klachten die je hebt. Ze legt tijdens de vingerdrukmassage duidelijke uit waarvoor welk punt is en je kunt de dingen uitkiezen om thuis te doen waar jijzelf het meeste baat bij hebt.”
Tineke Koonstra

Qi gong Chi Vitahilda Hilyoga

“Ik zit veel in mijn hoofd. De aanleiding voor de cursus Qi gong en acupressuur was dat ik naar meer handvatten voor ontspannen en bewustwording zocht. Voordat ik begon was ik er sceptisch over. Dat bleek in de praktijk reuze mee te vallen.  

De uitleg van Hilda erbij is erg fijn. Zo kun je zelf focussen op datgene wat voor jou aan de orde is en daarmee aan de slag gaan. Dan kun je het elke dag toepassen. Het zijn rustige en goed te volgen bewegingen die je gemakkelijk leert.  Je onthoudt dus goed wat je kunt gebruiken in je dagelijks leven. Ik ervaar de Qi gong lessen als heel fijn en rustgevend. De lessen geven mij handvatten om mijn eigen angst of andere klachten te verlichten en daardoor meer in het nu te komen. Toen ik Corona had, heb ik ook Qi gong en vingerdrukmassage toegepast en dit gaf me verlichting in de luchtwegen!” 

Anneke Kingma

“De herhalingen in de les van Hilda helpen je om je de Qi gong redelijk snel eigen te maken en het in te zetten gedurende je dag, zodat je meer in balans blijft en steviger staat.”

Else

“De aanleiding voor Qi challenge en consult was Corona. Het Corona-isolement heeft wel stevig impact op me gehad. Omdat de sociale contacten minimaal waren en door het voltijds thuis werken en de vele online meetings voelde ik me steeds meer uit balans.
Ik was nieuwsgierig naar Qi gong. De eerste (gratis) challenge deed me al meteen deugd, dus schreef ik me in voor de 14-daagse challenge. De online lessen via Zoom zijn goed opgebouwd. Het consult was goed voorbereid en heel erg afgestemd op wat ik nu nodig heb. De betrokkenheid van Hilda op mijn welzijn voelde aan als een deugddoend briesje. Ik heb een ochtendroutine op maat waarvan ik positieve effecten voel.”

Inge Weber (uit Antwerpen)