Hildansa

FAQ (vaak gestelde vragen)

Welke kleding kan ik het beste dragen tijdens de danslessen?

Je kunt het beste comfortabele kleding dragen: casual kleding of sportkleding. Belangrijk is om je niet te warm te kleden. Liever een vest wat je uit kunt doen. Tijdens de Salsa Latin Solo lessen kun je wel gaan transpireren.

Welke schoenen kan ik het beste aandoen?

Comfortabele schoenen die lekker zitten. Belangrijk is dat je schoenen niet te stroef zijn, want daardoor kun je minder gemakkelijk draaien maken op de dansvloer.  Bijvoorbeeld laarsjes of  schoenen met hak. Sommigen dansen op blote voeten en op sokken. Wat niet toegestaan is, zijn naaldhakken.

Kan ik ook een les inhalen in andere groep?

Je volgt de Salsa Latin Sololessen in je eigen groep op een vast tijdstip. Inhalen is alleen mogelijk in overleg en als er ruimte is in de groep.

Is het ook mogelijk om in te stromen in de improvers/ gevorderdengroepen zonder een beginnerscursus te doen?

Ja, dat is mogelijk en hangt af van je niveau. Als je al danservaring en/of zumbaervaring hebt, dan kunnen we dat in overleg bepalen. Daarvoor zul je wel de basis van de salsa en bachata moeten beheersen.

Kan ik ook meerdere lessen volgen?

Ja, er zijn cursisten die op twee locaties les volgen. Het komt ook voor dat een cursist zowel de beginnerslessen als de improverslessen volgt.

Je kunt ook kiezen voor twee cursussen van hetzelfde niveau. Dan volg je bijvoorbeeld twee beginnerscursussen per week.

Antwoord niet gevonden? Stel je vraag dan via contact.