Qi gong Vitahilda Hilyoga

Qi gong nieuws

Op 5 september starten we op de dinsdagavonden met een nieuwe reeks Qi gong en vingerdrukmassage (acupressuur) in de prachtige theaterzaal De Colle in Kollum. Deze reeks bestaat uit vier lessen. Daarna komt er weer een nieuwe reeks.

Het zijn zowel lessen voor beginners en voor cursisten die al Qi gong ervaring hebben. Qi gong is mindfulness, yoga en meditatie in een. Voor velen is Qi gong heel praktisch toepasbaar. Qi gong wordt ook wel de Chinese yoga genoemd. Als je meer wilt weten over acupressuur, lees dan de blogs.

Vrijblijvend kennismaken? Doe mee een proefles op aanvraag op de dinsdagavond om 19.00 uur in prachtige en ruime theaterzaal van Theater De Colle in Kollum. Je kunt je aanmelden via contactformulier hieronder.

Voor wie?

Qi-gong Hilyoga

Beginners

Qi-gong Hilyoga

Improvers en gevorderden

Het zijn zowel lessen voor beginners en voor cursisten die al Qi gong ervaring hebben. Je leert de energiebanen (meridianen) voelen en maakt kennis met de meest gebruikte acupressuurpunten, zoals tegen hoofdpijn, lage rugpijn, slaapklachten, stress-en angstklachten en verkoudheidsklachten. Qi gong en acupressuur geven een boost aan je immuunsysteem. 

Je kunt alleen meedoen als je je van tevoren aanmeldt! Vol is vol! 

Wanneer?

Dinsdagavonden Kollum

Start nieuwe reeks op dinsdag 5 september,
Qi gong van 19.00 tot 20.00 uur. Je kunt op dinsdag 5 september en 12 september vrijblijvend meedoen met een les. Dat is dan een proefles. 

Proefles op aanvraag is ook mogelijk, later in september of oktober

Kosten

De kosten voor een proefles zijn 11 euro.

Geef bij je opgave duidelijk je naam (voor- en achternaam), telefoonnummer en mailadres door. Door je op te geven ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Proefles Qigong
Proefles Qigong

Aanmelden proefles

Algemene voorwaarden

2 + 7 =

Locatie dinsdagavond lessen

Prachtige grote zaal van Theater De Colle in Campus Kollum, Gerrit Bleekerstraat 3, 9261 BS Kollum

Klanten zeggen over VitaHilda:

Vitahilda - Hilda Bosma

De beste therapie voor je lijf en je hoofd – Salsa & Bachata bij Hildansa!

Wat een heerlijkheid om letterlijk alle dagelijkse beslommeringen uit je systeem te swingen en net als een nieuw PC weer helemaal gereset thuis te komen.

De lessen zijn laagdrempelig van opzet zodat jong en oud in kunnen stappen en het plezier bij iedereen de boventoon mag voeren.

Tijdens de lessen weet Hilda haarfijn het Cubaanse gevoel over te brengen; van je laten leiden door het ritme en de Carïbische passie tot het volledig opgaan in de muziek.

Houd je van dansen en heeft je partner andere hobby’s? Wil je meer bewegen of heb je last van stress?

Dit is dé ultieme manier om jezelf te leren zijn op de dansvloer van Buitenpost, Bergum of Bears.

- Marguérite Westra -

De lessen zijn veelzijdig

‘Een, twee, drie, rust!’ Iedere les beginnen we met een warming up, om vervolgens de basis van de Cubaanse salsa te leren. Hilda is enthousiast en weet letterlijk de groep om haar vingers te winden. Gaat de hand omhoog, staat de hele groep klaar om te draaien. Hilda geeft heldere uitleg en daarna wordt er vooral geoefend. Gewoon doen!

‘Een, twee, chachacha!’ Behalve aan Cubaanse salsa, wordt er ook aandacht besteed aan de Cubaanse chachacha, de merengue, bachata en reggaeton. De lessen van Hilda zijn veelzijdig. Er is voor ieder wat wils, zowel qua dans als qua muziek.

Ik volgde de lessen van Hilda in Bears, waar we in blokken van twee uur les kregen. Het harde werken tijdens de les werd afgewisseld met een kleine pauze. Aan het einde van de les volgde er steevast een cooling down en na de les was er volop tijd om te ontspannen (of stiekem nog even door te dansen). De muziek en de dans maakt mij vrolijk en geeft mij energie. Ik zou de lessen zeker aanraden!

- Amarens Vellinga -

Hildansa - Vitahilda