Hildansa

Zonnig dansnieuws

Doe deze zomer (weer) mee met de Salsa Latin Solo buitenlessen bij Paviljoen MeM in Buitenpost! Deze zijn op de dinsdagavonden in juli: op 4, 11 en 18 juli. Je danst zonder danspartner op heerlijke bachata-, salsa en andere latinmuziek. Als je dans- of zumbaervaring, heb dan kun je ook vrijblijvend meedoen met de een les voor improvers/gevorderden. Deze les is dan een proefles. 

Paviljoen MeM is een fantastische locatie om buiten te dansen. Bij minder goed weer, dansen we door partytenten toch droog in de buitenlucht. De lessen zijn laagdrempelig. Leer de Salsa buiten, terwijl de kippen en haan lekker rondlopen. 

Voor wie?

Beginners

Improvers en gevorderden

Je leert bij beginners de basispassen en -draaien van de Salsa en Bachata. Dan zijn twee hele leuke latindansen die heel populair zijn. Verder genieten we ook van andere latinritmes voor soepel en vrolijk bewegen.

Je leert ieder nieuw seizoen nieuwe salsa- en bachatapassen/styling en leuke combinaties bij improvers en gevorderden.

Meld je van tevoren aan! Vol is vol! 

Wanneer?

Dinsdagavond 4, 11 en 18 juli

voor beginners om 19.00 uur

voor improvers/gevorderden om 20.00 uur

bij Paviljoen Mem.  Er komt waarschijnlijk nog een nieuwe flyer.

Kosten

De kosten voor een proefles zijn 11 euro.

Geef bij je opgave duidelijk je naam (voor- en achternaam), telefoonnummer, mailadres, beginners of gevorderdengroep door. Door je op te geven ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

proefles Salsa solo
proefles Salsa solo

Aanmelden proefles

Dag, tijd, niveau en plaats

Algemene voorwaarden

7 + 8 =

Locatie dinsdagavond lessen

Theater De Colle in Campus Kollum
Gerrit Bleekerstraat 3
9291 BS Kollum (zie kaartje Google maps)

Locatie donderdagavond lessen

De Nije Westermar -danszaal eerste verdieping          Elingsloane 67                                                              9251 GD Burgum (zie kaartje Google maps)

Locatie vrijdagochtend lessen

De Molkfabryk -dansstudio eerste verdieping  Burgumerdaam 28I                                                    9251 GD Burgum (zie kaartje van Google maps)

 

 

Hildansa

Klanten zeggen over Hildansa:

Vitahilda - Hilda Bosma

De beste therapie voor je lijf en je hoofd – Salsa & Bachata bij Hildansa!

Wat een heerlijkheid om letterlijk alle dagelijkse beslommeringen uit je systeem te swingen en net als een nieuw PC weer helemaal gereset thuis te komen.

De lessen zijn laagdrempelig van opzet zodat jong en oud in kunnen stappen en het plezier bij iedereen de boventoon mag voeren.

Tijdens de lessen weet Hilda haarfijn het Cubaanse gevoel over te brengen; van je laten leiden door het ritme en de Carïbische passie tot het volledig opgaan in de muziek.

Houd je van dansen en heeft je partner andere hobby’s? Wil je meer bewegen of heb je last van stress?

Dit is dé ultieme manier om jezelf te leren zijn op de dansvloer van Buitenpost, Bergum of Bears.

- Marguérite Westra -

De lessen zijn veelzijdig

‘Een, twee, drie, rust!’ Iedere les beginnen we met een warming up, om vervolgens de basis van de Cubaanse salsa te leren. Hilda is enthousiast en weet letterlijk de groep om haar vingers te winden. Gaat de hand omhoog, staat de hele groep klaar om te draaien. Hilda geeft heldere uitleg en daarna wordt er vooral geoefend. Gewoon doen!

‘Een, twee, chachacha!’ Behalve aan Cubaanse salsa, wordt er ook aandacht besteed aan de Cubaanse chachacha, de merengue, bachata en reggaeton. De lessen van Hilda zijn veelzijdig. Er is voor ieder wat wils, zowel qua dans als qua muziek.

Ik volgde de lessen van Hilda in Bears, waar we in blokken van twee uur les kregen. Het harde werken tijdens de les werd afgewisseld met een kleine pauze. Aan het einde van de les volgde er steevast een cooling down en na de les was er volop tijd om te ontspannen (of stiekem nog even door te dansen). De muziek en de dans maakt mij vrolijk en geeft mij energie. Ik zou de lessen zeker aanraden!

- Amarens Vellinga -

Hildansa - Vitahilda