Gratis

Vijf-elemententest

Ontdek wat je meest dominante element is met deze test!

Wat is jouw element?

Er is een energie waarmee je wordt geboren die je unieke behoeften en je unieke voorkeuren stimuleert. Het identificeren van die energie in jou, jouw element,  kan je helpen om gezonde keuzes te maken die “in de pas lopen” met wie je werkelijk bent. Door je element te identificeren en ook te omarmen kan je jezelf beter begrijpen en ook jezelf accepteren, in plaats van te vechten tegen je natuurlijke, aangeboren neigingen.  Het helpt ook inzicht te krijgen waar je kracht zit en voor welke gezondheidsproblemen je gevoelig bent. Als je inzicht krijgt in het basiselement van anderen, dan kun je de drijfveren en bedrag van anderen beter begrijpen. Het geeft je onder meer innerlijke rust.

vijf elementen test

 

Een van de Vijf elementen is bepalend voor je karakter. Dat element bepaalt je karaktertype. Er zijn vijf karaktertypes. Het kan ook dat je hoog scoort op een tweede en zelfs een tweede element. Deze hebben ook invloed op je persoonlijkheid. Dan heb je een combinatie van elementen die van invloed  zijn.

De vijf elementen zijn WATER, HOUT, VUUR, AARDE  of METAAL.

Het is niet de bedoeling je in een hokje te duwen. Het zijn herkenbare types die je in jezelf en anderen kunt herkennen.  Iedereen is uniek.

Iets over de achtergrond

Het systeem van de Vijf Elementen begon met de ontwikkeling van acupunctuur. Deze kwam voort uit een 4.000-5.000 jaar oud Aziatisch medisch systeem. Chinese artsen en geleerden ontdekten dat het universum Vijf krachten omvat. Dat zijn de Vijf elementen:  Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal.  Ze ontdekten dat menselijk gedrag, emoties en gezondheid ook door deze elementen worden beïnvloed. Als je deze elementen begrijpt, kun je deze gebruiken om fysiek, spiritueel, emotioneel en mentaal in balans te blijven – of om weer in balans te komen na een ongezond leven, ziekte, stress of andere stoornissen.

Vraag gratis de test aan en? Identificeer jouw element!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Contact

E-mail: info@vitahilda.nl
Mobiel: 0627263545
KvK nr.: 01150780
BTW nr.: NL1066.21.361.B01
IBAN: NL89RABO0117396583
VitaHilda, Buitenpost